viaplant.com

[section]

[row width=”custom” custom_width=”800px”]

[col span__sm=”12″]

Lámpák, melyek a legjobb hangulatú könyveket is élménytelibbé teszik

 

Egy hűvös téli estén nincs jobb időtöltés, mint bebújni a takaró alá és elmerülni egy jó könyvben. Egy izgalmas történet mellé azonban a megfelelő környezet is dukál!

Hedron asztali- és mennyezeti lámpáink egyszerre biztosítják a tökéletes hangulatvilágítást, de fényük mellett kedvenc könyveidet is élvezheted esténként.

A hálószoba a béke szigete

Sokan döntünk úgy, hogy bármennyire is csábító egy jó könyv, este már nem lapozunk bele és nem mélyedünk el a történetben.

Ennek legfőbb oka általában az átlagos olvasólámpák erős fénye, mely egyrészt zavarhatja a mellettünk alvó párunkat, másrészt pedig egy idő után a mi szemünknek is kellemetlen lehet.

Való igaz, hogy a hálószoba a béke és a nyugalom szigete, éppen ezért a túlzottan erős fényt mindenképp érdemes kerülnünk.  

A hagyományos megoldások helyett érdemes olyan asztali vagy mennyezeti lámpát használnunk, mely tompább fényt biztosít, azonban az olvasás mégsem túlzottan megerőltető mellette.

Hedron lámpákat kifejezetten úgy terveztük, hogy megjelenésüket, az általuk sugárzott atmoszférát, valamint teljesítményüket tekintve is illeszkedjenek a tökéletes otthon hálószobájába, és amellett, hogy nyugodt légkört teremtenek, este egy jó könyvet is fellapozhassunk fényük mellett.

Ráadásul mindezt úgy, hogy szemünk épségét sem kell kockára tennünk, és azt sem fogjuk zavarni, aki mellettünk épp pihenni szeretne.

Az én hálószobámban is jól mutatna?

Az, hogy hálószobánkba milyen világítást választunk, főként saját ízlésünkön és a szoba berendezésének stílusán múlik. Általában célszerű a falak színe és a bútorok stílusa szerint döntenünk annak érdekében, hogy a hangulat és a harmónia tökéletes legyen.

Viaplant lámpái letisztult megjelenésüknek köszönhetően szinte minden otthonban képesek utánozhatatlan hangulatot teremteni, legyen szó akár minimalista, skandináv stílusban berendezett lakásról, vagy igazi retro hangulatot árasztó vintage hálószobáról.

Hedron lámpák tökéletesen mutatnak az ágy melletti éjjeliszekrényen, az íróasztalon, vagy akár egy sötét sarokban is képesek igazi meghitt légkört teremteni. 

A panelek különböző textúráinak köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára ideális, esztétikus darabot.  

Ha pedig a tökéletes olvasólámpáról van szó, akár az asztali vagy a mennyezeti kivitelezésű Hedron darabok közül is választhatunk

Gondoljunk a szemünk épségére is

A legtöbb szakember véleménye megegyezik abban, hogy az extra fényforrás nem csak olvasás közben, de a monitor előtt töltött idő alatt is jó szolgálatot tesz.

Segít abban, hogy a vibráló monitor előtt ülve is megóvjuk szemünk épségét. Ehhez azonban önmagában egy olvasólámpa még nem feltétlenül elég.

A legjobb megoldást ebben az esetben a mennyezetről érkező szórt fény jelenti. Éppen ezért a Viaplant Hedron asztali lámpa mellett egy Hedron mennyezeti lámpa is remek szolgálatot tehet.

Míg asztali lámpáink elegendő fényt nyújtanak az olvasáshoz, a munka mellé vagy a számítógép előtt töltött időhöz, addig a mennyezeti változat nem csak a tökéletes hangulat megteremtésében, de szemünk megkímélésében is segít.

[/col]

[/row]

[/section]