Légy Te és a lámpád a legizgalmasabb!

Egy lámpára sokan egyszerű berendezési tárgyként tekintenek. Nem is gondolnák, egy jól megválasztott mennyezeti vagy asztali lámpa mennyi lehetőséget rejt magában lakberendezési szempontból.

A tökéletes világítótest ugyanis az általános funkciók betöltése mellett akár valódi dísztárgyként is funkcionálhat és a lakás valódi ékessége lehet.

Most mutatunk néhány olyan lámpát, melyekkel egyszerre dobhatod fel lakásod hangulatát és a vendégeid körében is hatalmas sikernek örvendhetsz általuk, ha meglátogatnak.

Stílusos és praktikus asztali lámpa a meghitt estékre

Hedron Play bazsarózsa lámpa

A Viaplant Hedron igazán különleges asztali lámpa, melynek fénye nem csak meghitt hangulatvilágításként funkcionálhat, de esténként akár olvashatunk is mellette.

Különleges kialakításának köszönhetően egyedülálló a piacon, hiszen az egyedi formája mellett a Viaplant anyag növényi textúrái igazán exkluzív, nem mindennapi hatást kölcsönöznek számára.

A Hedron asztali lámpa többféle növényi mintázattal is megvásárolható, így mindenki megtalálhatja azt a változatot, mely leginkább illik nappalija vagy hálószobája stílusához, és amelyik által leginkább képes kifejezni saját egyéniségét.

Ha igazán különleges csillárt szeretnél

Hedron tippan csillár

Abban az esetben, ha hasonlóan különleges csillárra vágyunk, a Viaplant Hedron mennyezeti lámpa kialakításban is elérhető. Az asztali változathoz hasonlóan funkcionális fény és hangulatvilágításként is kitűnő választás, hiszen akár a nappaliban, akár a hálószobában is képes meghitt, nyugalmas hangulatot varázsolni. 

A különböző növényi textúráknak köszönhetően szolidabb, visszafogottabb szobabelsőkben és extravagánsabb belső terekben egyaránt jól mutat.  

A különböző rózsaszirmok felhasználásával készült panelek például igazi, misztikus atmoszférát teremtenek, míg a festett szénával díszített változat utánozhatatlanul egyedi hangulatot varázsolhat egy modern enteriőrben. 

A padlólámpa, ami hangulatvilágítás és dísztárgy is egyben

Columna padlólámpa

A Viaplant Columna prémium kategóriás padlólámpa, mely egyedi megjelenésének köszönhetően funkcionális világítótest és dísztárgy is egyben. Kialakítása során fő célunk a letisztult formavilág és az egyszerű kezelhetőség megteremtése, valamint az anyag látványának megfelelő érvényesülése volt.

Éppen ezért a Columna padlólámpák olyan, exkluzív hangulatot képesesek teremteni otthonunkban, melyre egyetlen tömeggyártott termék sem lenne képes.

A többi termékünkhöz hasonlóan a Columna padlólámpa is több növényi textúrával érhető el. Egyetlen dolog azonban mindegyik mintázatban megegyezik: a legegyszerűbb növényi részek felhasználásával képesek részletekben gazdag, exkluzív látványát és egyedi hangulatot teremteni otthonunkban.

A legtöbb padlólámpához távirányítóval és/vagy telefonos applikációval vezérelhető fényforrás is társítható, ezzel szabályozva a fényerőt és a színhőmérsékletet.