Extravagáns lámpákat szeretnél a teraszodra? Most megtaláltad őket!

Az éjszaka egész más arcát mutatja, ha teraszodat Viaplant lámpákkal világítod be.

A teraszon használt lámpa általában jóval több, mint egyszerű világítótest. Legfőbb feladata talán nem is az általános világítás, sokkal inkább az, hogy megfelelő hangulatot teremtsen a nyári és kora őszi estéken. Minél különlegesebb megoldást választunk tehát, annál lenyűgözőbbek és emlékezetesebbek lesznek a teraszon töltött pillanatok.

 

A Viaplant különleges, növényi alapanyagok felhasználásával készült lámpái olyan atmoszférát teremtenek otthonod teraszán, mely egészen biztosan felejthetetlenné és különlegessé teszi az ott töltött estéket.

Extravagáns lámpák a szabadban

Gondoltad volna például azt, hogy különleges és dekoratív lámpa szinte bármilyen növényből készülhet? Az őszi lomblevelektől kezdve a rózsaszirmokon át, egészen a parlagfűig. Hogy különleges eljárással készülő alapanyagainknak köszönhetően még az egyszerű zöldhulladékból is olyan valódi érték válhat, mely méltán lehet a legszebb, legmodernebb otthon kiemelkedő dísze.

 

A Viaplant pedig épp ezt hozza el az otthonodba. A természet közelségét a megőrzött növény részletein, színein és textúráján keresztül. Egy olyan mindennapi használati tárgyba öntve, mint egy dohányzóasztal vagy egy mennyezeti lámpa.

A kültéri világítás jelentősége 

A megfelelő kültéri világítás kialakítása legalább annyira fontos szerepet tölt be otthonunk berendezése során, mint a beltéri világításé. Nem csak azért van rá szükségünk ugyanis, hogy ne kelljen este a sötét kertben botorkálnunk. A kerti világításnak esztétikai szempontból is meghatározó szerepe van a lakberendezésben.

A megfelelő világítás hozzájárul ahhoz, hogy kellemesen érezzük magunkat otthonunkban. Hogy ha kell, ellazulhassunk, és nyugodtan, stressztől mentesen élhessük mindennapjainkat. Kialakítása tehát minden esetben gondos tervezést igényel.

 

A kültéri világítás persze sokféle lehet. Más megoldás lesz megfelelő a kerti ösvény, a bejárat, valamint a terasz megvilágítása esetén. Utóbbi talán legfontosabb, hiszen ez az a hely, ahol a legtöbbször fogunk megfordulni, mi és vendégeink is.

 

Az ide választott lámpa fogja tehát a legnagyobb figyelmet kapni, ha a kültéri világításról van szó.

Különleges atmoszféra megteremetése a teraszon

Milyen lámpa kerüljön a teraszra? 

A terasz legtöbbünk számára a kikapcsolódás, az esti relaxáció fő színterét jelenti. Éppen ezért fontos, hogy olyan lámpát válasszunk, ami képes arra, hogy fényével meghitt, nyugalmas hangulatot varázsoljon. A Viaplant különleges panelekből készült lámpái pedig verhetetlenek a felejthetetlen atmoszféra megteremtésében.  

 

A növényi részek felhasználásával készülő, egyedi panelek egyfajta kapcsot jelentenek a természet és az ízlésesen berendezett otthon közt. Legyen szó akár padlólámpáról, akár mennyezeti világításról, egy Viaplant lámpa felkapcsolása után az az érzésünk támad, hogy a háborítatlan természet és a civilizáció komfortja egy helyen, méghozzá a saját teraszunkon olvad egybe.

Kapcsolat a természet és az otthon között

Egy lépés hátra, és máris az otthon biztonságos melege vár. Egy lépés előre, és máris a kert nyugalmat árasztó, zöld lombjai ölelnek körbe minket. Teraszunk pedig az a hely, ahol ez a biztonságot adó modernség és természetes nyugalom egy különleges és egyedi lámpa formájában egyesül.

 

A Viaplant lámpák a házba vezető nyitott folyosón, vagy akár fedett teraszon is elhelyezhetők. Ha szeretnénk a természetközeli hatást erősíteni, körbe vehetjük őket növényekkel, de ha úgy tartja kedvünk, a letisztult, elegáns megjelenésre is törekedhetünk.

 

A Viaplant lámpái ugyanis természetes megjelenésüknek köszönhetően szinte bármilyen környezetbe képesek beolvadni, és olyan belsőséges hangulatot teremteni, melyet mi és vendégeink egyaránt imádni fogunk!