VILÁGÍTÁS ÉS BÚTOR

Columna lámpák és bútorok kialakítása során célunk a letisztult formavilág és az egyszerű kezelhetőség megteremtésevalamint az anyag látványának megfelelő érvényesülése volt 

A bútorok és asztali lámpák talpai felületkezelt fenyő tömörfából, a búrák Viaplant kompozitból készülnek. Az állólámpák estében a fatalpak mellett acélból készült keretes talp, illetve a dohányzó asztal esetében fiókos és fiók nélküli verzió is választható. 

A legtöbb lámpához távirányítóval és/vagy telefonos applikációval vezérelhető fényforrás is társítható, ezzel szabályozva a fényerőt és a színhőmérsékletet. A hideg-meleg fény 4000K – 2000K között állítható. 

A HEDRON lámpák kialakítása során az esztétikai szempontok mellett a praktikusságot sem tévesztettük szem elől.  A hangulatvilágítások dekoratív megoldásai mellett a továbbfejlesztett verziónk funkcionális fényének köszönhetően új lehetőségeket kínál a felhasználó számára.   

A HEDRON lámpák hamarosan akkumulátorral működő változatban is elérhetők lesznekígy egy kellemes nyári estén akár a teraszra vagy a kertbe is ki könnyedén kivihetjük őket. 

Az OBLIQ bútorok kialakításában a növényi textúrák, a fény és a kiemelkedő funkcionalitás hármasa egyesülKlasszikus arányaiknak köszönhetően határozottságot, eleganciát és harmóniát sugároznak, az átvilágított növényi részek színe és textúrája pedig nyugalmas és érzelmes hangulattal tölti meg otthonunkat. 

Viaplant panelek egyik sajátossága az opálos áttetszőség. Ennek köszönhetően az anyag átvilágításával látványos eredményt tudunk elérni. A Quadrum fali lámpaképek úgy kezelik a természet teljesítményét, mint egy valódi műalkotást 

A dekoratív, természetet idéző felület érzelmekre ható faliképként, valamint hangulatvilágításként egyaránt funkcionál belső tereinkben.